Menu

Metallica - M72 World Tour | TRAIN 72 Ticket - Stockholm to Gothenburg

Göteborg

Merförsäljning
fredag, 16 juni 2023 kl:00:00

STARTA SOMMARENS STORA ROCKFEST, METALLICA GOTHENBURG TAKE OVER, PÅ METALLICA-TÅGET TRAIN 72

Tillsammans med MTRX presenterar vi ett unikt rocktåg som tar fansen från Stockholm till Göteborg! I samarbete med Universal och Rockklassiker kommer Metallicafansen få den ultimata uppladdningen inför Metallica Gothenburg Take Over på tåget från Stockholm till Göteborg. Med överraskningar, mat och dryck ombord på Train 72, startar rockhelgen så snart tåget lämnar perrongen.

Efter förra årets enorma succe med Iron Maidens Train 666 som tog fansen från Stockholm till Göteborg via ett helt unikt eventtåg återskapar vi konceptet tillsammans med MTRX - den här gången inför Metallicas efterlängtade konserter på Ullevi!

Avgångstid och datum: kl 12:11 den 16/6 från Stockholm
Ankomsttid och datum: kl. 15:30 den 16/6 till Göteborg
Tågnummer: Train 72
Åldersgräns: 18+
ToR eller enkel: Enkel
Begränsat antal biljetter
Notera att konsertbiljett inte ingår.

Platsinformation kommer att meddelas av MTRX närmare avgång.

”Vid eventuell trafikstörning hanteras din resa som en ordinarie MTRX-resa. Om tåget blir försenat och förseningen är 60 minuter eller mer har du rätt till förseningsersättning samt att få assistans i form av förtäring och dryck i skälig omfattning med hänsyn till förseningstiden, om det finns att tillgå på färdmedlet eller lämpligen kan anskaffas på trafikplats. MTRX ansvarar för att du snarast möjligt når den slutliga ankomstplatsen för din resa som du har bokat. Läs mer om MTRX resevillkor här”

Vänligen kontrollera ert mobilnummer på ert Ticketmaster-konto. Information om tåget kan komma att skickas per sms via MTRX.

Datum / Tid

fredag, 16 juni 2023 kl: 00:00

Plats

Göteborg, Merförsäljning

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad